باتری گوشی، یکی از اصلیترین عوامل در انتخاب یک تلفن همراه است و کاربران به شدت به این نکته توجه میکنند. یکی از مسائلی که کاربران معمولاً با گوشیهایشان مواجه هستند، میزان عمر باتری و نیز عملکرد شارژ دهی آن است. شرکتهای تولید کننده تلفنهای همراه، به دنبال ارتقاء ظرفیت باتری و بهبود کارایی شارژ دهی هستند. شیائومی یکی از شرکتهایی است که در بین رقبای خود، موفق به ارائه عملکرد برجستهای در زمینه عمر باتری گوشیهایش شده است.
بهترین باتری گوشی شیائومی
هنگام خرید گوشی، باتری از جمله اصلیترین ملاکهایی است که کاربران به آن توجه میکنند. اینکه چقدر یک باتری گوشی میتواند شارژ را به مدت طولانی نگه دارد، یکی از اصلیترین مسائلی است که کاربران با آن مواجه میشوند. شرکتهای سازنده تلفنهای همراه نیز به دنبال ارتقاء ظرفیت باتری و بهبود عملکرد شارژ دهی هستند. در این راستا، شیائومی به عنوان یکی از شرکتهای تولید کننده موبایل، موفق شده است در میان رقبای خود عملکرد بسیار خوبی را در زمینه عمر باتری گوشیهایش ارائه دهد.
باتری گوشی های شیائومی
شیائومی یک پرچمدار در ارائه محصولات متنوع است، از گوشیها و تبلتها گرفته تا لپتاپها و پاوربانکها، که همگی دارای باتریهای گوناگونی هستند. ظرفیت باتری گوشی، سرعت شارژ و ویژگیهای دیگر به طور مستقیم بر کارایی و کاربرد این دستگاهها تأثیر میگذارند.
بهترین گوشی های شیائومی از نظر باتری گوشی
۱. پوکو C40
۲. پوکو X4 Pro
۳. پوکو X5 Pro 5G
۴. پوکو F5
۵. ردمی K60 اولترا
۶. شیائومی 13T پرو
۷. شیائومی 13 اولترا
۸. بلک شارک 5 پرو شیائومی
به عنوان یک منبع اطلاعاتی، وبسایت GSMARENA اطلاعات معتبری ارائه میدهد و به روز است. یکی از موارد مهم برای کاربران در انتخاب گوشی، فناوری شارژ سریع آن است. بسیاری از گوشیهای میان رده و بالارده از شیائومی این قابلیت را دارند. به عنوان مثال، شیائومی 11T پرو از جمله گوشیهایی است که از فناوری شارژ سریع 120 واتی بهره میبرد و به لحاظ این ویژگی، به عنوان یک گوشی با ارزش خرید بالا شناخته میشود.
نرخ نوسازی با مصرف باتری گوشی ارتباط مستقیم دارد؛ یعنی هرچه نرخ نوسازی بالاتر باشد، مصرف باتری نیز افزایش مییابد. نرخ نوسازی برای گیمرها اهمیت بالایی دارد اما اگر یک کاربر عادی هستید که از گوشی برای کارهای روزمره استفاده میکنید، ریفرش ریت بالا تنها باعث هدر رفتن انرژی باتری خواهد شد. بنابراین توصیه میکنیم، اگر روان بودن انیمیشنها و پیمایش روانتر داخل رابط کاربری اهمیت چندانی برایتان ندارد، برای افزایش شارژدهی باتری گوشی، نرخ نوسازی گوشی را به ۶۰ هرتز کاهش دهید؛ البته اکثر گوشیهای پرچمدار جدید مجهزبه پنل LTPO هستند که این کار را بهصورت خودکار برای انواع کاربریها انجام میدهند و حتی نرخ نوسازی را گاهی تا ۱ هرتز نیز کاهش میدهند. باتوجه به آنچه گفتیم اگر یک گوشی پرچمدار دارید، نیازی نیست خودتان برای افزایش طول عمر باتری گوشی نرخ نوسازی را روی ۶۰ هرتز تنظیم کنید.
در انتخاب تراشه برای گوشی، نسخه آن یکی از اصلیترین نکات است. هر سال تراشهها بهبود یافته و سرعت، کارآیی و بهرهوری بالاتری دارند. این پیشرفتها معمولاً با سرعت بیشتر، تولید کمتر گرما (به طور کلی) و مصرف کمتر انرژی همراه است که در نهایت بر عمر باتری تأثیر دارد.
بهینهسازی سیستمعامل نیز بر توانایی تراشه تأثیرگذار است. هر سیستم عامل بر اساس مدیریت خدمات هستهای، میزان استفاده از پردازنده را تنظیم میکند و این بر عمر باتری تأثیر میگذارد.
در بین گوشیهای اخیر شیائومی، بررسی کردهایم که بهترین مدلها از نظر عمر باتری در رنج قیمتی مختلف (از پایین به بالا) قرار دارند. این بررسی به شما کمک میکند تا با اطمینان بیشتری تصمیم بگیرید. در ادامه، بهترین گوشیهای شیائومی از نظر عمر باتری را معرفی خواهیم کرد.
نکات مهم خرید گوشی شیائومی با بهترین شارژدهی
میزان ظرفیت باتری گوشی یکی از مهمترین ویژگیهای گوشیهای هوشمند است. شیائومی گوشیهای مختلفی را با ظرفیت باتریهای متفاوت تولید میکند. به عنوان مثال، گوشیهای پوکو M3 و ردمی 9T با باتری 6000 میلی آمپر ساعتی از جمله برترین گوشیهای شیائومی در زمینه میزان شارژدهی هستند.
موارد مختلفی در میزان شارژدهی باتری گوشی تأثیر دارند، از جمله: سختافزار، نمایشگر و عملکرد آنتنهای گوشی. از این میان، سختافزار گوشی هوشمند اهمیت بیشتری دارد. عملکرد بهتر و قدرتمندتر تراشه منجر به مصرف بیشتر انرژی میشود و همچنین فناوری ساخت تراشه نیز بر مصرف باتری تأثیر میگذارد. بنابراین، در کنار ظرفیت باتری، این نکات نیز باید در نظر گرفته شوند.
گوشیهای 5G شیائومی معمولاً مصرف باتری بیشتری دارند. باتریهای موبایل شیائومی بهطور معمول دارای طراحی منحصربهفرد خود هستند و قابلیت تعویض توسط کاربر را ندارند. شاخصهای باتری موبایلها به سه دسته عمده تقسیم میشوند:
ولتاژ باتری: ولتاژ باتری معمولاً بین 3.6 تا 4.1 ولت است.
جریان باتری گوشی، که به ظرفیت باتری نیز معروف است، به واحد میلیآمپر ساعت اندازهگیری میشود و نشان دهنده مقدار انرژی ذخیرهشده در باتری است. ظرفیت باتری در گوشیهای مختلف ممکن است متفاوت باشد.
باتریها اغلب از جنس نیکل یا لیتیوم ساخته میشوند، اما در بیشتر گوشیهای جدید، از باتریهای لیتیوم-یون استفاده میشود.
باتری لیتیوم یونی
باتریهای لیتیوم-یون Li-ion، باتریهای قابل شارژ هستند که در زمان تخلیه، یونهای لیتیوم از الکترود منفی به سمت الکترود مثبت جابجا میشوند و در هنگام شارژ مجدد، این فرآیند برعکس اتفاق میافتد. این نوع باتریها جزو نسل جدیدی از باتریها هستند که در گوشیهای هوشمند استفاده میشوند. این باتری گوشی به شکلها و اندازههای متفاوتی تولید میشوند که به طراحان گوشیها این امکان را میدهد تا گوشیهایی را با وزن و ضخامت کمتر طراحی کنند.
مواد بکار رفته در باتری گوشی لیتیوم یونی
مواد اولیه مورد استفاده در باتریهای لیتیوم-یونی یک زنجیره تأمین طولانی دارند و از ترکیبی از عناصر خاص تشکیل شدهاند، این باتریها اغلب از لیتیوم و کبالت تشکیل شدهاند. در آینده، شاید شیائومی بتواند باتریهای جدیدی را تولید کند که ظرفیت بیشتری داشته باشند و توانایی شارژدهی بالاتری را داشته باشند.
در این مطلب، تصمیم داشتیم بهترین گوشی شیائومی از نظر عملکرد باتری را با شما به اشتراک بگذاریم تا در انتخاب گوشی شیائومی با عملکرد باتری بالا، بهترین تصمیم را بگیرید. شما کدام گوشی شیائومی را برای خرید انتخاب میکنید؟
نرخ نوسازی گوشی مستقیماً بر مصرف باتری گوشی تأثیر میگذارد. بیشتر برای گیمرها، نرخ نوسازی اهمیت دارد اما برای کاربران عادی که گوشی را برای کارهای روزمره استفاده میکنند، افزایش نرخ نوسازی تنها به هدر رفتن انرژی باتری منجر میشود. بنابراین، اگر برای شما روانی انیمیشنها و تجربه پیمایش روان در رابط کاربری اهمیت زیادی ندارد، تنظیم نرخ نوسازی گوشی خود را به 60 هرتز کاهش دهید تا شارژدهی باتری گوشی را افزایش دهید. البته، بسیاری از گوشیهای پرچمدار اخیراً از پنل LTPO استفاده میکنند که بهطور خودکار نرخ نوسازی را برای کاربران مختلف تنظیم میکنند و حتی گاهی این نرخ را به 1 هرتز کاهش میدهند. به طور کلی، اگر یک گوشی پرچمدار دارید، نیازی به تنظیم دستی نرخ نوسازی به 60 هرتز نیست.
در مورد تراشه، نکته اولیه نسبت به نسل آن است. تراشهها هر سال سریعتر، کارآمدتر و بهینهتر میشوند. توضیح این مسئله نسبتاً پیچیده است، اما بهطور کلی میتوان گفت تراشههای جدیدتر نسبت به نسلهای قدیمی، با سرعت بالاتر عمل میکنند، تولید گرمای کمتر (در اکثر موارد) و مصرف کمتر انرژی دارند که نهایتاً بر عمر باتری گوشی تأثیر میگذارد.
بهینگی سیستمعامل تأثیری در نحوه استفاده از قدرت تراشه ندارد. هر سیستم عامل با مدیریت core system services به تعیین میزان تقاضا از CPU میپردازد و این موضوع در نهایت بر عمر باتری گوشی هوشمند تأثیر دارد.
بین همه گوشیهایی که شیائومی در دو تا سه سال گذشته عرضه کرده است، ما بهترینهایی را از لحاظ عملکرد باتری در گروههای قیمتی مختلف بررسی کردهایم تا به شما در خرید، تصمیمگیری راحتتری بدهیم. اکنون با معرفی بهترین گوشیهای شیائومی از نظر عملکرد باتری، همراه شوید.
۱. پوکو C40
گوشی اقتصادی “پوکو C40” به دلیل باتری گوشی قدرتمندش به توجه بسیاری از کاربران افزوده است. این گوشی دارای باتری ۶٬۰۰۰ میلیآمپری است و قابلیت شارژ سریع ۱۸ واتی را داراست. با این حال، در جعبهی خرید، یک شارژر ۱۰ واتی عرضه میشود که شارژ ۱۰۰درصد با این شارژر حدود ۳ ساعت طول میکشد. بنابراین، توصیه میشود با توجه به ظرفیت بالای باتری، از شارژر ۱۸ واتی استفاده نمایید تا زمان شارژدهی را کاهش دهید. این باتری در استفاده معمولی حدود دو روز میتواند دوام بیاورد که برای یک گوشی اقتصادی، بهطور مناسبی محسوب میشود.
با نادیده گرفتن نقاط ضعف در دوربین و سرعت، گوشی پوکو C40 از حیث عملکرد باتری، برای کاربران عادی در این رده قیمت، یک گزینه مناسب به نظر میرسد.
۲. پوکو X4 Pro
برای “پوکو X4 پرو 5G”، شیائومی یک باتری با ظرفیت بالای ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعت را در نظر گرفته است. در جعبه این گوشی، یک شارژر سریع ۶۷ وات عرضه میشود که میتواند باتری را در زمان کوتاهی شارژ کند؛ به طوری که در ۲۲ دقیقه میتواند از ۰ تا ۷۰ درصد شارژدهی را انجام دهد و در ۴۱ دقیقه به ۱۰۰ درصد برساند. این دستگاه میتواند با یک بار شارژ، تقریباً یک روز کامل به کاربری روزمره دوام بیاورد. البته، با کاهش نرخ نوسازی از ۱۲۰ به ۶۰ هرتز، شارژدهی در استفاده روزمره افزایش خواهد یافت.
پوکو X4 پرو 5G علاوه بر شارژدهی بسیار خوب، با صفحهنمایش ۱۲۰ هرتزی و پنل سوپر آمولد وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل را فراهم میکند. این گوشی دارای دوربین سهگانه است که شامل سنسور اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی میباشد.
اگر باتری قوی و سرعت شارژ مناسب از اولویتهای شما برای گوشی است، پوکو X4 Pro از شیائومی میتواند گزینهای مناسب باشد. این گوشی در زمینه قدرت پردازشی و کیفیت دوربین نیز عملکرد قابل قبولی دارد. اما باید توجه داشت که در محدوده قیمتی حدود ۱۵ میلیون تومان، بهترین گزینهای از این لحاظ نیست.
۳. پوکو X5 Pro 5G
چینیها به پوکو X5 پرو باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپری و شارژر ۶۷ وات اشاره کردهاند. این گوشی در آزمونها نشان داده است که میتواند تا ۵۰ دقیقهی کامل به شارژ برسد و در نیم ساعت حدود ۸۲ درصد از ظرفیت باتری را شارژ کند. همچنین با یک بار شارژ کامل، میتوانید تا ۱۹ ساعت و نیم ویدیو ببینید یا ۱۵ ساعت و ۴۵ دقیقه از اینترنت استفاده کنید.
پوکو X5 پرو دارای پردازنده Snapdragon 778G 5G و پردازنده گرافیکی Adreno 642L است که عملکرد مناسبی در بازیها و وظایف گرافیکی سنگین دارد.
پنل عقب دارای سه دوربین است: یک دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، یک دوربین فوقعریض ۸ مگاپیکسلی و یک دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی. همچنین دوربین سلفی با رزولوشن ۱۶ مگاپیکسل در حالتهای HDR و پانوراما عکسهای با کیفیتی را ثبت میکند.
با در نظر گرفتن قدرت باتری گوشی و شارژ سریع همراه با سایر امکانات ارائه شده، پوکو X5 Pro 5G شیائومی به عنوان یکی از بهترین گوشیهای شیائومی در زمینهی عمر باتری محسوب میشود.
۴. پوکو F5
«پوکو F5 شیائومی» یک گوشی ارزان قیمت مناسب برای بازیهای گیمرها است. این گوشی دارای باتری با ظرفیت ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعت و شارژ سریع ۶۷ واتی است. از طریق بررسیهای 24شیائومی مشخص شده است که پوکو F5 با بهرهوری تراشه SD 7+ Gen 2 میتواند تا ۱۳ ساعت در استفادههای روزانه شارژ خود را حفظ کند و بدون وقفه تا ۳۵ ساعت ویدیو با وضوح 720p و روشنایی ۲۰۰ نیت را پخش کند.
«پوکو F5» از شارژر ۶۷ واتی بهره میبرد که قادر است در ۳۰ دقیقه بیشتر از ۸۰ درصد از ظرفیت باتری گوشی را شارژ کند. همچنین، در ۵۰ دقیقه قادر است به طور کامل باتری را شارژ نماید.
سختافزار قوی و قابلیت پردازش بسیار بالا، حافظه ذخیرهسازی سریع و نمایشگر AMOLED ۶٫۶۷ اینچی با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز از ویژگیهای برجسته این گوشی محسوب میشوند.
۵. ردمی K60 اولترا
ردمی K60 اولترا شیائومی از نمای پشت و جلو
ردمی K60 اولترا و یا ردمی K60 اکستریم ادیشن هر دو گوشی حرفهای گیمینگ هستند و امیدواریم که باتریهای قوی داشته باشند. این دستگاهها از باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرند که با استفاده از شارژر ۱۲۰ واتی، در ۱۹ دقیقه به طور کامل شارژ میشوند.
ردمی K60 اولترا با پردازنده قدرتمند MediaTek Dimensity 9200 عرضه شده است. این تراشه با فناوری چهار نانومتری حدود ۲۰ درصد پیشرفت در پردازشهای تکهستهای و چند هستهای و تا حدود ۲۷ درصد در پردازشهای گرافیکی نسبت به تراشههای قدرتمند اسنپدراگون 8 پلاس نسل یک، بهبود یافته است.
فضای ذخیرهسازی UFS 4.0، اسپیکرهای استریو باکیفیت و دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال تصویر، قابلیت ضبط ویدئو به کیفیت 8K و فیلمبرداری با ۱۰ بیت + HDR10 از جمله ویژگیهای برجسته گوشی پرچمدار ردمی محسوب میشوند.
۶. شیائومی 13T پرو
«شیائومی 13T پرو» گوشی جدید ردهبالا شیائومی با سختافزار قدرتمند است. مانند اکثر گوشی های دیگر شیائومی که در سال ۲۰۲۳ به بازار عرضه شدند، این مدل نیز از باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپر ساعتی برخوردار است. شارژ صفر تا صد درصد ۱۳ تی پرو با شارژر ۱۲۰ واتیاش، حدود ۱۹ دقیقه زمان میبرد.
پنج سال بهروزرسانی نرمافزاری، صفحهنمایش AMOLED با روشنایی حداکثر ۲٬۵۰۰ نیت، و استفاده از تراشه قدرتمند +MediaTek Dimensity 9200 از جمله دلایل دیگر برای تصمیم به خرید این مدل گوشی است.
میتوانید با یک قیمت بیشتر، مدل قدیمیتر اما به طور تقریبی مشابهی را که شیائومی 13 پرو است را به جای 13T پرو در نظر بگیرید. باتری ۴٬۸۲۰ میلیآمپر ساعتی 13 پرو با شارژر ۱۲۰ وات میتواند از صفر تا صد درصد را در ۱۹ دقیقه شارژ کند. یکی از مزایای این مدل نسبت به 13T پرو، پشتیبانی از شارژ بیسیم با توان ۵۰ وات است. 13 پرو از تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ استفاده میکند و کیفیت دوربین بهتری نسبت به مدل جدید 13 تی پرو دارد.
۷. شیائومی 13 اولترا
«شیائومی 13 اولترا» از مدلهای پرچمدار شیائومی به حساب میآید که با ویژگیهای مناسب گوشیهای گیمینگ مجهز شده است. این گوشی دارای باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعتی است که با قدرت شارژ ۹۰ وات، در تنها ۳۵ دقیقه میتواند دستگاه را به صورت کامل شارژ کند. از دیگر ویژگیهای این گوشی، پشتیبانی از شارژ معکوس بیسیم با توان ۱۰ وات و شارژ بیسیم با توان ۵۰ وات میباشد، بهطوریکه باتری گوشی در حالت شارژ وایرلس بهطور کامل در ۴۹ دقیقه شارژ خواهد شد.
توان عملکرد فوقالعاده تراشه Snapdragon 8 Gen 2 و سیستم خنککنندهی یکتا در گوشی شیائومی 13 اولترا، این گزینه را جذاب و برجسته در بازار دستگاههای بالارده با بودجهای بالای ۴۰ میلیون تومان میسازد.
صفحهنمایش AMOLED با اندازه ۶.۷۳ اینچ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز با استفاده از فناوری LTPO3، گزینهای عالی برای دستگاه Xiaomi 13 Ultra است. بهرهمندی از رم ۱۲ یا ۱۶ گیگابایتی و فضای ذخیرهسازی تا یک ترابایت UFS 4.0، همچنین چهار دوربین پشتی ۵۰ مگاپیکسلی با عملکرد برتر، از جمله ویژگیهای چشمگیر Xiaomi 13 Ultra هستند. این دستگاه همچنین از گواهی IP68 برای مقاومت در برابر آب و گرد و غبار بهره میبرد.
۸. بلک شارک 5 پرو شیائومی
بهترین گوشی گیمینگ شیائومی
Black Shark 5 Pro به خوبی با استفاده از پردازنده Snapdragon 8 Gen 1 و باتری ۴٬۶۵۰ میلیآمپر ساعت، بهطور کلی عملکرد پرچمدارانهای دارد. به نظر میرسد از طریق بهینهسازی نرمافزاری، این دستگاه توانایی استقامت بیشتری (به میزان ۸۳ ساعت) نسبت به دیگر دستگاههای مشابه از جمله Xiaomi 12 یا Xiaomi 12 Pro یا Poco F4 GT را ارائه داده است. فناوری شارژ ۱۲۰ وات شیائومی نیز از جمله امکانات Black Shark 5 Pro است و یک شارژر و کابل سازگار ۱۲۰ واتی همراه با دستگاه عرضه میشود. طبق اظهارات چینیها، این شارژر قادر است در تنها ۱۵ دقیقه به طور کامل دستگاه را شارژ کند.
این گوشی پرچمدار با استفاده از تراشهی Snapdragon 8 Gen 1 و صفحهنمایش ۶٫۶۷ اینچی با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز OLED، در ردهی بهترین گوشیهای گیمینگ و مخصوص بازی قرار میگیرد.
سوالات متداول
- بهترین گوشی اقتصادی شیائومی از نظر باتری کدام است؟
پوکو C40 و پوکو X4 Pro بهترین گوشیهای شیائومی از نظر باتری هستند که میتوان با قیمت پایین خریداری کرد.
- بهترین گوشی میان رده شیائومی از نظر باتری کدام است؟
پوکو F5 و ردمی نوت 12 پرو پلاس بهترین گوشیهای میان رده شیائومی از نظر باتری هستند.
نمایندگی شیائومی در ایران بوده که خدمات تعمیرات تبلت شیائومی – تعمیرات گوشی شیائومی ـ تعمیرات تلویزیون شیائومی و تعمیرات لپ تاپ شیائومی و تعمیرات ساعت هوشمند شیائومی و تعمیر هندزفری شیائومی را به کاربران عزیز ارائه میدهد.