وبلاگ

حل مشکل ورود به اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری
دسته بندی:
زمان مورد نیاز برای مطالعه: 1 دقیقه

فهرست مطالب

حل مشکل ورود به اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری

اگر شما از کاربران قدیمی اندروید باشید احتمالا که حداقل یکبار آن را ریست فکتوری کرده اید. بعد از انجام این عملیات، زمانی که می‌خواهید ازموبایل خود استفاده کنید، از شما می‌خواهد اکانت گوگلی را که پیش‌تر درون گوشی فعال بوده، وارد کنید. گاهی اوقات پیش می‌آید که کاربر رمز عبور یا شناسه کاربری خودرا فراموش کند. بنابراین برای استفاده از گوشی خود به مشکل برمی‌خورید. اگر اکنون با مشکل ورود به اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری مواجه شده‌اید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

حل مشکل ورود به اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری

چرا به این مشکل بر می‌خورید؟

قبل از ارائه‌ی راه حلی برای رفع مشکل ورود به اکانت گوگل، بهتر است علت آن را بدانیم. اگر در این وضعیت قرار گرفتید، احتمالا پیش خود اینطوری فکر کنید که موبایلتان دچار نقص فنی شده، اما اشتباه می‌کنید. این یک باگ نیست، بلکه یک قابلیت بسیار مهم و کاربردی برای جلو گیری از سرقت اطلاعات شماست. اما این چطور امکان پذیر است؟

در موبایل های اندرویدی، قابلیت FRP یا همان Factory Reset Protection وجود دارد. همانطور که از نام این قابلیت پیداست، از پاک شدن حساب کاربری بعد از ریست فکتوری جلوگیری می‌کند به عبارتی دیگر، این قابلیت، اکانت اصلی شما را در حافظه‌ی داخلی گوشی ذخیره می‌کند. اکنون پس از ریست فکتوری، تلفن همراه شما حساب را به خاطر دارد و از شما می‌خواهد برای استفاده از گوشی، اطلاعات آن را وارد کنید. اگر این کار را نکنید، امکان دسترسی و استفاده از گوشی را به شما نمی‌دهد چون اینطور تعبیر می‌شود که موبایل سرقتی است. بدین ترتیب اگر موبایل شخصی به سرقت رود و سارق‌ آن را ریست فکتوری کند، زمانی که نتواند اطلاعات حساب کاربری شما را وارد کند، امکان دسترسی گوشی را نخواهد داشت.از این رو FRP یک قابلیت کاربردی است و نمی‌شود آن را به چشم مشکل نگاه کرد. با این وجود کاربران، به علت فراموش کردن اطلاعات حساب کربری خود، دراین سیستم امنیتی گرفتار می‌شوند. اما چطور باید موبایل را به حالت سابق برگردانید تا بتوانید دوباره از آن استفاده کنید؟

رفع مشکل ورود به اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری

اما به بررسی راه حل‌های این مشکل می‌پردازیم. چندین روش موجود است که شما می‌توانید برای رفع این مشکل آن هارا به کار گیرید، روش‌ها را از ساده ترین تا پیچیده‌ترین، دسته‌بندی کردیم تا در صورت جواب گرفتن از روش های اول، نیازی به روش‌های پیچیده نباشد. توجه کنید این روش‌ها برای وقتی است که شما ازقابلیت FRP اطلاعی نداشته و گوشی را ریست کرده‌اید. در روش اول، بدون استفاده از هیچ برنامه‌ای، امکان رفع این مشکل وجود دارد.

حل مشکل ورود به اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری

  1. رفع مشکل ورود به اکانت گوگلورود به اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری بدون نیاز به کامپیوتر

شانس موفقیت‌تان برای پیاده سازی این روش پایین است، اما برای بعضی از کاربران خوش‌شانس،موفقیت آمیزبوده. برای اینکه بتوانید به این روش به عنوان یک راه حل فکر کنید، باید اپلیکیشن Google Keyboard روی تلفن همراه شما به صورت بیسیک وسیستمی نصب شده باشد. یعنی در بین کیبوردهای موبایل شما، کیبورد گوگل هم وجود داشته باشد.طبق این گفته اگر از کاربران سامسونگ هستید، تقریبا باید قید این روش را بزنید چون کیبورد سامسونگ در گوشی‌های این شرکت نصب شده است. با این وجود اگر خوش‌شانس بودید و این اپلیکیشن را به صورت پیش‌فرض و سیستمی روی گوشی خود داشتید، روش زیر را برای حل مشکل خود بعد از ریست فکتوری دنبال کنید.

  • بعد از ریست فکتوری و بوت شدن موبایل، زبان مدنظر را انتخاب کنید.
  • گزینه ها و مراحل را طی کنید تا به مرحله‌ی وارد کردن اطلاعات حساب کاربری برسید.
  • در این مرحله حساب کاربری‌تان را وارد کنید، ضربه بزنید تا صفحه‌ی کیبورد بالا بیاید.
  • حالا روی دکمه @ ضربه بزنید و آن را نگه دارید تا یک پنجره‌ یا همان پاپ آپ بازشود.
  • بعد از آن گزینه Google Keyboard Settings را انتخاب کنید.
  • در بالای صفحه، آیکون سه‌نقطه یا More دیده می‌شود. روی آن ضربه زده و گزینه‌ی Use Google Keyboard در فارسی: (استفاده از کیبورد گوگل) را  انتخاب کنید.
  • در گام بعدی روی گزینه Here are some tips to get familiar ضربه بزنید و نگه دارید.
  • سپس در کادر جست‌و‌جو، عبارت Settings یا تنظیمات را وارد کرده و وارد بخش تنظیمات شوید.
  • در قسمت About Phone یا درباره تلفن، روی گزینه‌ی Build Number هفت مرتبه ضربه بزنید تا گزینه‌‌ی Developer Options فعال شود.
  • سپس به صفحه تنظیمات اصلی برگردید و وارد Developer Options شوید.
  • گزینه‌ی OEM Unlocking را فعال کنید.
  • در قدم بعدی باید کلید پاور را نگه دارید و روی گزینه‌ی Restart ضربه بزنید.
  • حالا می‌توانید یک حساب کاربری جدید اضافه کنید.
  1. ریست کردن رمز عبور حساب کاربری گوگل

همانطورکه در بالا بیان کردیم زمانی می‌توانید FRP را به چشم مشکل ببینید که آدرس ایمیل یا رمز آن را فراموش کرده باشید. اگر نخواهید FRP را دور بزنید، تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که رمز ورود یا آدرس ایمیل خودرا بازیابی کنید. اگر مشکل رمز عبور است، از طریق روش زیر می‌توانید رمز خود را بازیابی کنید.

روی موبایل خود یا یک سیستم کامپیوتر، هنگام ورود به اکانت خود، بعد از وارد کردن اطلاعات ایمیل، رو گزینه‌ی Forgot Password کلیک کنید.در این مرحله، به شما اجازه داده می‌شود یک روش را برای بازیابی رمز عبور خود انتخاب کنید.گوگل در این مرحله سعی می‌کند مطمئن شود این خودتان هستید که می‌خواهید روی حساب کاربری‌تان تغییراتی را اعمال کنید. پس از انتخاب روش بازیابی، مثلا شماره موبایل، باید تأیید کنید که شماره موبایل لینک شده به آدرس ایمیل، متعلق به خودتان می‌باشد و در دسترس دارید. سپس یک کد به موبایل شما ارسال می‌شود که باید آن را در کادر مورد نظر قراردهید، در آخر رمز عبور خود را ریست کنید.بعد از بازیابی رمز ورود، به بخش راه‌اندازی برگشته و اطلاعات جدید را وارد کنید و از موبایل خود استفاده کنید.

  1. بازیابی ایمیل اکانت گوگل

این روش نیز مانند روش قبلی عمل می‌کند با این تفاوت که شما رمزعبور خود را می‌دانید اما آدرس ایمیل گوگل خود را فراموش کرده‌اید. بازیابی آدرس ایمیل نسبت به رمز عبور کمی دردسر بیشتری دارد ولی غیر ممکن نیست. برای این منظور باید مراحل زیر را دنبال کنید.

برای بازیابی آدرس ایمیل پس از ریست فکتوری، باید به صفحه‌ی ریکاوری گوگل یا همان Google Recovery Page بروید. در این مرحله شما باید شماره تلفن یا آدرس ایمیل خود را وارد کنید. اما به علت اینکه ایمیل را فراموش کردید، باید روی گزینه‌ی Forget Email کلیک کنید. حالا باید شماره تلفن یا ایمیل پشتیبانی را که به اکانت خود لینک کرده بودید، در این مرحله وارد کنید. بازیابی آدرس ایمیل پس از ریست فکتوری در این مرحله به میزان امنیت حساب شما بستگی دارد و اینکه چه مراحل امنیتی را هنگام ایجاد اکانت جیمیل خود طی کرده بودید.

حل مشکل ورود به اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری

  1. حذف تأیید دو مرحله‌ای ورود به حساب گوگل

برخی اوقات پیش می‌آید که شما از صحت اطلاعات خود از قبیل ایمیل و رمزعبور مطمئن هستید اما باز هم موبایل شما اجازه‌ی ورود نمی‌دهد. تأیید دو مرحله‌ای یعنی اینکه شما علاوه بر رمز عبور،‌ باید کد دیگری را وارد کنید یا از یک مرحله‌ی دیگر هم بگذرید تا بتوانید وارد اکانت خود شوید. گاهی اوقات فعال بودن این گزینه از ورود شما به حساب خود بعد از ریست فکتوری جلوگیری می‌کند. برای حل این مشکل، مراحل زیر را دنبال کنید.

  • وارد اکانت جیمیل خود در کامپیوتر شده و روی آیکون سه نقطه بالای صفحه کلیک کنید.
  • روی تصویر اکانت خود کلیک کنید.
  • به بخش Security وارد شوید و در بخش How you sign in to Google، روی گزینه  ۲-Step Verification کلیک کنید. در این مرحله شما به صفحه‌ای برای وارد کردن رمز عبور هدایت می‌شوید. رمز عبور خود را وارد کنید و اینتر را بزنید.
  • بعد ورود به صفحه، به تنظیمات مربوط به ۲-Step Verification هدایت می‌شوید. در غیر این صورت یک بار روی آیکون برگشت مرورگر بزنید. در این صورت به صورت اتوماتیک به صفحه‌ی تنظیمات ذکر شده خواهید رفت.
  • در این مرحله، گزینه‌ی TURN OFF را مشاهده می‌کنید روی آن کلیک کنید.
  • بعد از این کار، تأیید دو مرحله‌ای غیر فعال می‌شود.
  • به صفحه اول برگردید واکانت خود را با وارد کردن ایمیل و رمز عبور، فعال کنید.
  1. نزد تعمیرکار موبایل بروید

اگر تمام روش های بالا را امتحان کردید و کاری از پیش نبرد چاره‌ای نمی‌ماند جز اینکه به تعمیرکار مراجعه کنید. البته این کار هزینه بر است اما روشی تضمینی است. شاید برای برخی از افراد این سوال پیش بیاید که بعد از ریست فکتوری چگونه اطلاعات را بازیابی کنیم که آن هم با بردن گوشی نزد یک تعمیرکار، به سادگی برطرف می‌شود.

پیشگیری از مشکل ورود به اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری

برای اینکه کلا با مسائل بالا مواجه نشوید، می‌توانید به تنظیمات رفته و قابلیت FRP را به طور کلی از روی گوشی غیرفعال کنید. با این کار، مهم نیست هنگام راه‌اندازی اولیه‌ی گوشی چه جیمیلی وارد می‌کنید، بلکه امکان ورود به گوشی با هر جیمیلی فراهم می‌شود. برای این کار:

  • وارد تنظیمات گوشی خود شوید.
  • وارد بخش حساب‌های کاربری یا همان Accounts شوید.
  • حساب کاربری گوگل خودرا پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
  • روی آیکون سه نقطه در قسمت بالای صفحه کلیک کرده و گزینه‌ی Remove Account را انتخاب کنید.
  • بدین صورت حساب کاربری شما از روی موبایل پاک می‌شود و خبری از FRP نیست.

سخن نهایی

در این مطلب متوجه شدیم که FRP گرچه یک سیستم امنیتی کارآمد محسوب می‌شود، اما گاهی وقت ها ، ممکن است به یک مشکل برای کاربران تبدیل شود. امیدواریم راه حل‌های مطرح شده بتوانند برای شما تاثیرگذار باشند.

نمایندگی شیائومی ارائه دهنده ی خدماتی همچون تعمیر گوشی شیائومی، تعمیر لپ تاپ شیائومی، تعمیر ساعت هوشمند شیائومی، تعمیر مانیتور شیائومی، تعمیر هندزفری شیائومی، تعمیر تلویزیون شیائومی، تعمیر تبلت شیائومی و حتی و تعمیر پرینتر شیائومی و… نیز می‌باشد. برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.

سبد خرید